A Mobilis Örs-masszázs – a Mobil Masszőr házhoz jön

 

  • „Nagyságos asszonyom! Hány órakor szokott jönni a masszőz?
  • Kicsoda?
  • A masszőz, hiszen tudod, aki mindennap ide jön.
  • Az igen, az jön, az jön!”

 

A fenti párbeszéd a magyar filmművészet klasszikus vígjátékában, a Hyppolit, a lakájban hangzik el, Csortos Gyula, Kabos Gyula és Haraszti Mici szereplésével. A sokak által kedvelt, és ismert, 1931-ben bemutatott film szereplői már akkor tudták, ha házhoz jön a masszőz, az jó dolog!

Mi nem a múltba visszük el, a jelent, sőt a jövőt ajánljuk!

Szeretné kikapcsolódva, harmóniában gyógyítani testét, lelkét? Mi ezt kínáljuk Önnek, s házhoz visszük a nyugalom, a kikapcsolódás, a felfrissülés gyógyító LEHETŐSÉGÉT. Nem járhat úgy, mind Woody Allen a híres amerikai író, színész, filmrendező, aki ezt írta a masszázsról: „Elmentem egy masszázsszalonba. Sajnos önkiszolgáló volt.”

A masszázs szelíd, ám rendkívül hatékony terápia. Csaknem mindenre gyógyító hatású és nincsenek kellemetlen mellékhatásai! Egyszerre élvezhető és gyógyító hatású.

Miben rejlik az újjászületés élményét idéző, a fájdalmakat elűző hatása?

A masszázs lazítja az izmokat, javítja a vér- és nyirok-keringést. Működésbe hozza a tartalék hajszálereket, amelyeken keresztül több vér és oxigén jut a belső szervekbe és az agyba. A páciens rögtön, a masszázs után érzi a fizikai és lelki feszültség enyhülését, javul a munkaképessége, nő a teherbírása, a koncentrálóképessége, fokozódik a toleranciája, általános közérzete és frissül a gondolkodása. A masszázs ideje alatt testük ellazul, szellemük relaxál. A bennük kavargó gondolatok letisztulnak, a stressz tünetei enyhülnek.

Mobilis Örs-masszázs

A mai rohanó világban a cégeknek lépést kell tartani versenytársaikkal. Ez nagy terhet ró a vállalat dolgozóira. Elkerülhetetlen, hogy munkatársainknál stressz, fáradtság, figyelmetlenség alakuljon ki.
Fontos a testileg és szellemileg egészséges, terhelhető munkaerő. Lehetőséget kell adnunk dolgozóinknak, hogy a bennük jelentkező negatív hatásokat a minimálisra csökkenthessék. Erre fejlesztettük ki a Cég Masszázst.

 

 

 

 

Új, Mobilis Örs-masszázs szolgáltatásunkat elsősorban irodai dolgozóknak, bolti eladóknak, a pultnál állóknak és ülőknek, a raktárban árut pakolóknak, dobozokat, rekeszeket emelgetőknek, vagy munkaidejük nagy részét az autóban töltőknek ajánljuk.

Érezte már, hogy fájdalom nyilallt a fejébe, vállába, zsibbad a keze, a lába vagy beszakad a háta?

Ennek oka nagy valószínűséggel a helytelen ülőpozíció és testtartás, a megnövekedett stressz. Emiatt megfeszülnek a gerinctartó izmok, a nyak és a váll izmai, s ez okozza (egy részben a) fájdalmakat. Az ülőmunka másik hátránya a gyakran jelentkező lábfájdalom.

Ugye Ön is érezte már?– görcs a talpban, a vádliban, feszülés a combban, tompa fájás az ülőgumóknál, beállt deréktáj s a nehéz láb fájdalmait… stb. Mert az ülőmunkát végzőnek egész nap lefele lóg a lábuk. A vérkeringés lelassul, a láb tapintása hideg lesz, s csak idő kérdése a visszerek, hajszálerek kialakulása. Kezelés nélkül a lelassult vérkeringésnek hosszabb távon egyre komolyabb tünetei és ezzel járó fájdalmai lehetnek.

Biztos Önben is felmerült a kérdés, hogy mitől különleges a mi masszázs szalonunk szolgáltatásai? Miben más mint a többi?

Az egyediségünk a személyre szabott masszázskombinációkban rejlik. Kezeléseink nemcsak egy masszázsból állnak, hanem az általunk ismert összes masszázsfajtának a kombinációival – célzottan a fájdalom okának a kiderítésével, megszüntetésével történnek. Minden embernek más az anyagcseréje, szervezetének működése és reakciója, ezért egyéni fájdalmakkal és problémákkal küzdenek, s ezeket figyelembe véve mindenki azt a masszázst kapja, amit igényel a teste. Ennek hatására nem rövid idejű fájdalommentes állapot (mint a gyógyszerek hatása), hanem hosszú távú egészséges harmónia az eredmény!

Az irodai dolgozóknak külön masszázs módszert dolgoztunk ki, amihez kiegészítésként ajánljuk a lábmasszázst.

Ajánlónk elején idézett híres filmjelenetben, a komornyik kérdésére a Schneider urat alakító Kabos Gyula, szerepe szerint, kicsit zavarba jön. Önnek nem kell zavarba esnie!

Mi azt tartjuk legfontosabbnak, hogy Önnek mi a legjobb!

Nemcsak házhoz, rendezvényekre, céghez megyünk, hanem szalonunk is rendelkezésére áll, az Örs vezér térnél: az Örs-masszázs Szalonban várjuk szeretettel!

Meggyőződne masszázsunk hatékonyságáról? Akkor ne késlekedjen: kérje főnöki, illetve titkárnői próba, illetve bemutató masszázskezeléseinket!

A mobil masszőrszolgáltatás nemcsak masszázst kínál dolgozóinak, hanem mindenki személyre szóló masszázskezelésben részesül. Szakképzett masszőzeink (gyógy- és sportmasszőrök) előre egyeztetett időpontban megjelenik, -nek az Ön munkahelyén, ahol – a munkáltató által kijelölt és biztosított helyiségben (lehet orvosi rendelő, iroda, tárgyaló, tanácsterem) – masszázskezelésben részesítik a dolgozókat: a hordozható szék, vagy ágy segítségével végzi el a gyors és hatékony kezeléseket.

 

 

Az irodai, munkahelyi masszázs a speciálisan kialakított masszázs szék ergonómiájából adódóan a kezelések alatt a test felső részére helyezi a hangsúlyt. Így magába foglalja a hát és derék, a fej, a nyak, a váll, illetve a karok és kézfejek kezelését.

 

Egy alapkezelés 15-20 percet igényel a munkaidőből, ami nem hosszabb egy kávé vagy cigarettaszünet idejénél.

A kezelés teljes öltözékben (napi ruházatban) történik, eredményeképpen a dolgozók mentálisan és fizikálisan felfrissülve térnek vissza a munkájukhoz, mely hatékonyabb munkavégzést eredményez.

  • Ha nem hiszi, járjon utána!-

Olyan információkat is megosztunk a vendégekkel / dolgozókkal, amiért mások pénzt kérnek! Például étrendi-, egészség megőrző tanácsokat adunk, és ezeknek a betartásához bevált kis trükkökkel látjuk el a dolgozóikat. Szükség esetén telefonos orvosi segítséggel állunk rendelkezésre, megtanítunk otthoni és munkahelyi gyakorlatokat is, melyek egy –két percet vesznek igénybe… a tökéletes mindennapjaikért!

Vendégeinkkel, dolgozóinkkal a törődés nem ér véget a masszázs befejeződésével.  Szolgáltatásainkba beletartoznak a gyógy-masszőri kezelések, a betegségek kezelésére javaslatok, a kiropraktika, az energetizálás, és a hangterápia.

 

Nem árulunk zsákbamacskát! A Mobilis Örs-masszázs személyre szabott masszázskombinációi nem helyettesítik a sportolást, a testmozgást. Ám jellegét és hatását tekintve a legjobb stressz oldó és regeneráló szolgáltatás, amit bárki valaha is a munkahelyén igénybe vehet.

A céges székmasszázst egyre több munkáltató befektetésnek gondolja, ezért térítés nélkül biztosítja dolgozói számára.

Masszázsunkat a cégvezetőtől a beosztottakig mindenkinek ajánlom! Minden cég máshogy egyedi – a tied legyen ezzel még egyedibb – tökéletes harmóniában!

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Ha bővebben kíván tájékozódni szolgáltatásainkról látogassa meg: www.ors-masszazs.hu honlapunkat! Telefonon (06/20-774-1342) is készséggel állunk rendelkezésre!

 

Reméljük ajánlatunk felkeltette érdeklődését és mihamarabb elégedett vendégeink, megrendelőink között üdvözölhetjük.

 

Kapcsolatot találhat hozzánk:

Pieskó Melinda

06/20-774-1342         melus@orsmasszazs.hu

 

 

Mobilis Örs Letöltés

Share