Pieskó Melinda

24984_101998089841338_7539139_n

Pieskó Melindának hívnak és 2012­ben indítottam el vállalkozásomat. Masszázssszalont nyitottam, majd sikerült megvalósítani a másik álmomat is 2014­ben megnyitottam a fitness termem kapuit: Örs­masszázs és Örs­fitness Harmónia Szalon.

Testnevelő tanárként, Frissítő Kondicionáló masszőrként, Thai­, Kismama masszőrként, Gyógy­ és Sportmasszőrként, Aerobik edzőként, Aquafitness edzőként, Úszó­ és Vizilabda edzőként végeztem, úszó­ és vizilabda élsportólói múlttal rendelkezem és a legjobb szaktudásommal segítem minden kedves hozzám betérő vendégemet.

Számomra az elégedett és egészséges vendég a legjobb elismerés! Igyekszem mindenkivel megszerettetni a gyógyító kéz érintését és megértetni azt, hogy mai rohanó világunkban a masszázs már nem luxus, hanem az egészség megőrzésének és a betegségek megelőzésének egyik igen kellemes módja.

Számomra minden test más, mindenkinek más az anyagcseréje, a bőre, a kötőszövete, az izomzata, a csontozata és mindenkinek más a lelke, ami annyit jelent, hogy egyedi kezelést igényel! Fontos, hogy a problémás területre több időt szánjunk, vagy más kezeléssel is kiegészítsük a masszázst. Ha a vendég igényli akár aktív izommunkával is kezelhetjük, ide tartozik a problémás testrész átmozgatása, kimozgatása és nyújtása, ami hasznos kiegészítője lehet a masszázsnak. Továbbá minden vendégemnek szívesen segítek életmódbeli és mozgásbeli tanácsokkal is, hogy minél teljesebb körű szolgáltatást nyújtsak, ami hozzásegíti őket egy még egészségesebb élethez. Hiszen edzőként is már 20 éve lelkesedésem teljes töretlenségével tartok edzéseket most már a saját
termemben.

A masszázs és a mozgás nagyon jó kiegészítője egymásnak, mert mindenki ismeri a mondást „Ép testben ép lélek” és a kettőt szétválasztani nem lehet, ha ön is így gondolja, forduljon hozzám bizalommal és én minden tudásommal azon leszek, hogy kihozzuk önből a legjobbat!

Sok szeretettel várok mindenkit!

Share

Vélemény, hozzászólás?