Hangrezonancia

hangrezonanciaKevés időnk marad saját belső egyensúlyunk megtalálására és megőrzésére, nem könnyű életünknek új irányt mutatni. Ennek eredményeként egyre több ember panaszkodik betegségre, krónikus fáradtságra, kiégettségre; a depresszió lassan már népbetegségnek számít; drasztikusan nő a gyógyszerfogyasztás. A modern gyógyászat pedig egyre kevésbé tud megfelelni a vele szemben támasztott, nemegyszer irreális elvárásoknak.

Nem csoda tehát, ha a huszonegyedik század embere keresi azt a gondolatvilágot, azokat az energiákat, rezgéseket, amelyek képesek táplálni és újjáéleszteni az életerőt, helyreállítani a megzavart energiaegyensúlyt, s gyógyulást, egészséget hoznak az életébe. S mindezt olyan megfogalmazásban, amely megfelel korunk emberének. Energia, energia-egyensúly, energiamező, vibráció, energia-konstelláció, energiafolyam, harmónia, transzformáció, kozmikus törvények — ezek a szavak akár jelszavai is lehetnének azoknak, akik az egyén és a világ gyógyulását a szellemi területről a materiális területre kiterjedő összhangban képzelik megvalósulni.

 

Az emberi test rezgése. Ősi tanítás, hogy minden emberi testnek van egy alapvető rezgése, és ha rá tudunk hangolódni erre a frekvenciára, úgy a magunkkal való kapcsolatunk egészségesebbé és gazdagabbá válik. Hasonló ez ahhoz a vélekedéshez, miszerint a földnek is megvan a saját frekvenciája, és jó hatása van ránk, ha összhangba kerülünk ezzel a frekvenciával.

Share

Vélemény, hozzászólás?