Csokoládé masszás

A csokoládé masszázs egy igazán mélyen relaxáló, lazító kezelés, melynek során test és lélek egyaránt megszabadulhat minden feszültségtől, esetleges fájdalomtól. Az évszázadok óta afrozidiákumnak tartott csokoládé antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását, valamint az öregedést is lassítja. Emellett hidratálja és feszesíti a bőrt, amit egyúttal bársonyosan simává tesz, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését.

 

csokoládé masszázs egy igazán mélyen relaxáló, lazító kezelés, melynek során test és lélek egyaránt megszabadulhat minden feszültségtől, esetleges fájdalomtól. Az évszázadok óta afrozidiákumnak tartott csokoládé antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását, valamint az öregedést is lassítja. Emellett hidratálja és feszesíti a bőrt, amit egyúttal bársonyosan simává tesz, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését.

A csokoládé masszázs javasolt:               

– száraz, érett, öregedő bőrre,
– narancsbőrre,
– stressz, idegesség,
– depresszió, rossz közérzet,
– fáradékonyság,
– magas vérnyomás stb. esetén.

 

A csokoládémasszázs más néven csokimasszázs három lépésből áll:

1.CSOKOLÁDÉ BŐRRADÍR
* kakaóval
* mézzel
* mandulaörleménnyel
Minden bőrtípusra ajánlott, mélytisztító hatású készítmény, mely a  mandulamag szemcsés őrleményével fizikálisan távolítja el az elhalt hámsejteket, a kakaóvaj és mézkivonat pedig puhítja, hidratálja és frissíti a bőrt, ezáltal késlelteti öregedését. A további kezelésekhez pedig kiválóan előkészíti, mert használatával a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe tudnak beszívódni.

2.CSOKOLÁDÉ MASSZÁZS VAJKRÉM
* kakaóval
* kálciummal, vassal, foszforral, magnéziummal
* esszenciális narancsolajjal
A bőr számára értékes vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Molekula nagyságú összetevői segítségével intenzív energetizáló és bőrfeltöltő hatást fejt ki, mivel azok könnyedén jutnak a mélyebb bőrrétegekig, így tartósabb eredményt biztosítva. Javítja, gyorsítja az anyagcsere folyamatokat, rugalmasítja és feszessé teszi a bőrt. Az esszenciális narancsolaj egyenletes hidratáltságot biztosít. A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését, méltó koronájaként a kezeléssorozatnak!

3.CSOKOLÁDÉ GÉLMASZK
* kakaóval
* gránátalma olajjal
* A-vitaminnal
* koffeinnel
Használata segíti a bőr megújulását, intenzív energetizáló, bőrfeltöltő, öregedésgátló készítmény. A csokoládéban nagy mennyiségben lévő antioxidáns polifenolok megkötik és semlegesítik a bőr öregedéséért felelős szabadgyököket, míg a teobromin alkaloida természetes stimuláló hatást (bőremelő) fejt ki. A gránátalmaolaj antioxidánst és fitoösztrogént tartalmazó fiatalító, vágykeltő hatású, Az A-vitamin bőrstruktúrajavító, és a koffein energetizáló hatású. Együtt párosulva bőrünket energiával tölti fel, intenzíven megújítja azt. 20 perces pakolásként, majd iontoforézis használatával az eredmény már az első kezelés után is igen látványos!

Imádod a csokoládét? Amióta újra felfedezték, hogy a csokival a kozmetikában is jelentős eredmények érhetők el, azóta nekünk nőknek, nem kell bűntudatot éreznünk miatta.
Bőrfeszesítő, bőrtápláló, magas antioxidáns hatású, magnéziumban és káliumban igen gazdag A Dél-Amerika-i kakaófa magjából nyert kakaókivonat jelentős mennyiségű telített zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek hozzásegítik a test bőrét a megújuláshoz.

Legfontosabb hatóanyagok (legtöbbjük organikus termesztésből):
Kakaóvaj, A és E vitamin, kávéőrlemény, koffein, csokoládépor, szőlőmagolaj, méz
A magas tápanyag tartalmú kakaó regenerálja a bőrt, meggyorsítja mikrokeringését és hidratálja a felső rétegeit. A csokoládé antioxidáns hatású, megvédi a bőrt a környezeti ártalmaktól és lassítja az öregedési folyamatot.
A szőlőmagolaj antioxidáns, erősíti a hajszálereket és tonizálja az érfalakat, fokozza az erekben a véráramlást és így jobb oxigénellátást biztosít a sejteknek A méz igen értékes összetevő, már az egyiptomiak is hódoltak gyógyító hatásának. Számos, a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagot, nyomelemet, vitaminokat sőt még fehérjéket, aminosavakat és fertőtlenítő hatású összetevőket is tartalmaz. Különösen fontos a csokoládéval együtt kifejtett hatása, hiszen a csokoládé telített zsírsavakat tartalmaz, gátolja a bőr öregedését és felszabadít bizonyos boldogság hormonokat.
A mandulamag finom őrleménye eltávolítja az elhalt hámsejteket. A kakaóvaj és mézkivonat hidratálja, feszesíti és bársonyossá teszi a bőrt, pótolja a nélkülözhetetlen ásványi anyagokat, késlelteti a bőr öregedését és a ráncképződést, sejtmegújító hatású.

 

A csokoládé termékek használata stresszoldó hatású, emellett kellemes élményt nyújt a testnek és a léleknek egyaránt. . Az értékes esszenciális narancsolaj meggátolja a bőr kötőszöveteiben a víz pangását, ezáltal biztosítja a víz egyenletes eloszlását és a bőr felfrissülését. A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését.

Segíti az arc és a test bőrének megújulását, intenzív energetizáló, bőrfeltöltő, öregedésgátló készítmény. A gránátalmaolaj fiatalító, az A-vitamin bőrstruktúrajavító, a koffein energetizáló hatású. Eltünteti a fáradtság jeleit, azonnali frissítő, szépítő hatása már az első alkalommal látható.Értékes összetevőinek köszönhetően a mimikai ráncok mélysége csökken, bőre kisimul és hidratáltsága nő.

Share